Allegri: Ezért igazoltuk Ronaldót!

írta: Del Tomino
0 komment 4 👁

A portugál sztár legutóbb is felnőtt a feladathoz, és a Milan elleni Olasz Szuperkupa döntőn egy nagyszerű fejesgóllal döntötte el a mérkőzést a Juventus javára.

“Azért igazoltuk Cristiano Ronaldót, mert képes nagy gólokra és meccseket eldöntő megmozdulásokra. Remek gólt szerzett és nagyon jól mozgott, de az egész csapat jó teljesítményt nyújtott.” – kezdte a Rai Sportnak adott nyilatkozatát Massimiliano Allegri.

Túl sok volt a kontratámadás, több olyan támadásra lett volna szükség, mint amilyet például Dybala meg nem adott góljánál vezettünk. Ehelyett túl gyorsan próbáltuk járatni a labdát, és számos ellentámadást engedélyeztünk a Milan számára, ami miatt rendszerint rohanhattunk vissza védekezni.”

Douglas Costa idő előtt hagyta el a pályát, Allegri azonban igyekezett eloszlatni az aggodalmakat.

“Csak egy izomgörcs volt, egyébként jó meccse volt. Ezek a játékosok pontosan tudják, mit jelent áldozatot hozni. Elsősorban a csapat küzdőszellemét és professzionalizmusát emelném ki, még a padról beállók is a megfelelő hozzáállást és elszántságot mutatták, még ha csak pár percet is kaptak.
Így kell folytatnunk tovább!” – fejezte ki elégedettségét a mérkőzést követően Allegri.

A téli szünet lezárultával, a hétvégén folytatódnak a Serie A küzdelmei, a Juventus hétfő este a Chievo csapatát látja vendégül, a forduló zárómérkőzésén.

goal.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet