Allegri: Favilli kölcsönbe megy

írta: Pite
0 komment 49 👁

Massimiliano Allegri a Bayern München elleni felkészülési mérkőzést követően beszélt a bajorok ellen két gólt szerző Andrea Favilli jövőjéről, valamint a mercatoról és Ronaldoról is ejtett pár szót.

A 21 éves Andrea Favilli az Ascoli csapatától érkezett a Juventushoz, a csatár pedig rögtön élt is a lehetőséggel, hiszen az ő két góljával győzte le a Juventus a Bayern Münchent az olasz csapat első felkészülési mérkőzésén az Egyesült Államokban. Allegri szerint ugyanakkor a fiatal olasz csatár nem marad a Juventusnál ebben a szezonban.

„Favilli egy nagy potenciállal rendelkező fiatal játékos, de szerintem egy másik Serie A-s klubhoz, a Genoához megy.”

Cristiano Ronaldo a nyári átigazolási piac talán legnagyobb meglepetését okozta azzal, hogy a Real Madridtól a Juventushoz szerződött, Allegri szerint pedig nem sok kérdés van az ő játékával kapcsolatban.

„Ronaldo ott fog játszani, ahol mindig is játszott: a támadó harmadban. És gólokat fog szerezni, ahogyan mindig is szerzett.”

„Nem tudom, hogy lesznek-e még érkezők. Hat órás az időeltolódás Olaszországhoz képest, szóval amikor mi alszunk, ők ébren vannak és fordítva. Kiváló eddig ez a mercato, Ronaldo, Cancelo és Emre Can érkezése erősítette a csapatot. Meglátjuk, mi fog történni.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet