A barátaid se maradjanak le róla

A 24 éves Dybala 11 góllal kezdte a szezont, de október óta csak egyszer talált be. Allegri a Juventus sajtótájékoztatóján szót ejtett a hozzá fűződő viszonyáról: „A kapcsolatom vele nem változott meg teljesen. Paulo három éve igazolt a Juventushoz, és úgy gondolom, sokat fejlődött ezalatt. A Juventus nagyobb hangsúlyt fektet a minőségre, és sokat adott a csapat számára. De véleményem szerint még mindig óriási potenciálok vannak benne.”

„A szezon kezdetén történt összehasonlítgatások károsak voltak Paulo számára, de szerencsére okos srác, és megérti, hogy 24 évesen nem mérhető össze a futball történelmének legendáival [Messi és Ronaldo], akik 10 Aranylabdát nyertek.”

„Még Neymar is csak közel jár hozzájuk. Paulónak a saját útját kell követnie, és nem másokét. Egyedi stílusa van, ő egy fantasztikus játékos, aki merőben különbözik a többiektől. De ezek az összehasonlítgatások kicsit károsak voltak, mert ilyeneket nem lehet, és nem szabad megtenni. De Olaszországban, Dybala a legkisebb probléma: vannak olyanok, akik fél órát játszanak, és másnap már 40 millió eurót érnek.”