A barátaid se maradjanak le róla

Mielőtt Massimiliano Allegri csatlakozott volna a Juventus együtteséhez, komoly tárgyalások voltak közte és az AS Roma vezetősége között. Ennek jele, hogy számos játékos, köztük Medhi Benatia, Kevin Strootman és Radja Nianggolan is az olasz tréner kérésére érkezett a római együtteshez.

Információk szerint nagyon közel volt az egyezség a két fél között, de végül a tárgyalások teljesen megszakadtak, s a rómaiak padját Rudi Garcia foglalta el 2013-ban.

A farkasok vezetői komolyan megfogadták a livornói születési szakember tanácsait, hisz az általa kért három játékost leigazolták még úgy is, hogy végül nem ő került a csapat élére.

Az sem csoda, hogy ebből a fent nevezett három játékosból egy már a Juventus csapatát erősíti, míg a másik két futballistáért is komolyabban érdeklődött a torinói klub.

“Amikor Massimo Allegri komolyabb tárgyalásokat folytatott az AS Roma vezetőségével, akkor arra kérte őket, hogy vásárolják meg Medhi Benatiat, Radja Nianggolant és Kevin Strootmant.” – nyilatkozta Rai Sport sportkommentátora, Francesco Repice.

“Nem véletlen, hogy a három játékos közül egy már a Juventus alkalmazásában áll, míg a másik kettő ügyében számos komoly pletyka látott napvilágot.”

“Bárhogy is fog alakulni, biztosan ez lesz az utolsó idénye a Juventusnál.” 

“Nagyon jól teljesített, és nem sok választotta el, hogy a Bajnokok Ligájával feltegye a habot a tortára, de nem mondhatom azt, hogy sok hibást döntést hozott volna a pályán és az öltözőben egyaránt.”

“Utódja kapcsán csak annyit tudok mondani, hogy a Juventus vezetősége elég alaposan figyeli a Simone Inzaghi által képviselt színvonalat.”