Allegri: Lehajtott fejjel kell továbbmennünk

írta: kambuc
0 komment 13 👁

Massimiliano Allegri felszólította játékosait, hogy a Napoli elleni vereséget követően szedjék össze magukat, mert még mindig ők állnak a Serie A tabellájának élén.

“Gyorsan túl kell tennünk ezen magunkat” – kezdte meccs utáni értékelését a mester. “Bármi megtörténhet egy rangadón. Egy kicsit szenvedtünk a meccs vége felé, de ki kellett (volna) húznunk a meccs végéig. Ez egy olyan meccs volt, amelyet nem lett volna szabad elveszítenünk, de még így is 1 pont előnyünk van, amelyet meg kell tartanunk.”

“2 hazai és 2 idegenbeli mérkőzés vár még ránk, kezdve a jövő szombati San Sirói találkozóval az Inter ellen, ami döntő fontosságú lesz.”

“A Napoli minden dicséretet megérdemel, hogy vissza tudták magukat küzdeni a Scudettóért folyó harcba. Jól bánnak a labdával, de ezt a meccset gyakorlatilag egy momentum döntötte el.”

“Egyik csapat sem játszott szépen ezen az estén. Jobban kellett volna játszanunk, amikor nálunk volt a labda, és nem kellett volna annyit rohangálnunk, amikor náluk volt. Ahogy már mondtam, máshogyan kellett volna játszanunk az utolsó percekben, és nem lett volna szabad olyan lehetőségeket hagynunk nekik, amelyből a meccsdöntő gól is született.”

“A bajnoki címért folyó küzdelem az utolsó fordulóig nyílt lesz, mivel egyik csapatra sem várnak könnyű meccsek. Egy hetünk van, hogy a következő rangadóra felkészüljünk. Lehajtott fejjel kell koncentrálnunk arra a találkozóra.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet