Allegri: Nagyszerűen teljesítettünk

írta: kambuc
0 komment 8 👁

Massimiliano Allegri nem győzte dicsérni csapatát, miután a Juventus a hazai, 3-0-ás vereséget követően idegenben dolgozta le 3 gólos hátrányát a Real Madrid ellen, noha a végén nem sikerült a továbbjutás.

“Elképesztő teljesítményt tettünk le az asztalra” – kezdte mondandóját a mester. “Körülbelül egy órán át ugyanezt tettünk Torinóban is, de az az eredmény sok embert megtéveszthetett, de nem engem. Bezártuk az ajtókat hátul, és nagyon jól játszottunk ezen az estén, nagyon jól teljesítve fordítottuk vissza a párharc menetét. Biztos voltam benne, hogy így lesz, látva a teljesítményünket az első meccsen.”

Természetesen a csalódottság is szóba került, de Allegri szerint a pozitív dolgokat kell magukkal vinniük a következő csatákba.

“Nincs értelme már ezen keseregni. Csalódottak vagyunk, de ezt ki kell löknünk magunkból, ugyanis vasárnap délután már ismét a bajnokságban lépünk pályára. Az ilyen esték után leszel erősebb.”

Allegri nem akart állást foglalni a büntetővel kapcsolatban.

“Nem volt VAR. Vesztettünk, nem igazán lehet még ehhez mást is hozzáadni. A büntető hasonló volt Cuadrado esetéhez az első mérkőzésen. Nagy volt a felfordulás. Keserű szájízzel távozunk, miután elérhető közelségbe került a hosszabbítás, ahol tényleg továbbjuthattunk volna. Két cserém lett volna, ezeket bennhagytam, hogy megváltoztassam a játék képét. Ezt figyelembe véve, a két mérkőzés alapján mindkét csapat megérdemelte volna a továbbjutást.”

“Ez az este az elmúlt évek sokadik bizonyítéka volt annak a hullámvasútnak, amelyen a Juventus, mint csapat és klub megy végig. Egy ehhez hasonló teljesítményt nyújtottunk a Bayern ellen, idegenben néhány éve, és sajnos ezen az estén sem mi nyertünk. Ezen az úton kell tovább folytatnunk. Ez a meccs egy hatalmas önbizalomlöketet adhat nekünk és ezáltal még nagyobb önbizalommal léphetünk pályára a Bajnokok Ligája következő szezonjában.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet