Allegri: Nem gond, ha Dybala nem játszik a Spurs ellen!

írta: kampat
2 hozzászólás 4 👁

A Calciomercato.com riportere Lorenzo Bettoni is részt vett a sajtótájékoztatón, aki kiemelte a legfontosabb témákat a számunkra.

SÉRÜLTEK„Bernardeschi valószínűleg játszik majd, de csak ma döntök erről. Douglas Costa pályára lépésére viszont kicsi az esély, nem akarunk kockáztatni. De Laurentiis? Nem akarom kommentálni a nagyszerű elnök szavait.”

A Napoli első embere legutóbbi nyilatkozatában erősen utalt arra, hogy a Juventus az Agnelli családnak, és az ő kapcsolatrendszerének köszönheti a sikereit.

SASSUOLO„Higuain? Jót tett neki, hogy néhány meccsen padozott, Nyilván ezt senki sem szereti, de Gonzalo sokat adhat a számunkra. A Sassuolo? Nagyon jó csapatról beszélhetünk az esetükben. Erősek és minőségi futballistákkal rendelkeznek, döntetlent játszottak a Roma ellen, az Intert pedig le is győzték. Holnap hiba nélkül kell játszanunk, szükségünk van a három pontra, hogy nyomás alatt tartsuk a Napolit.”

DYBALA – „Dolgozunk a felépülésén, de nem csak a Tottenham elleni meccsre koncentrálunk. Sok mérkőzés vár ránk a szezon végéig, van esély a londoni visszavágóra, de muszáj teljesen felépülnie, mielőtt újra pályára lép.”

Talán ez is érdekelhet

2 hozzászólás

Nagy István 2018. február 03 - 13:42

Nyilván nélküle is hozni kell a meccset, persze ettől még hiányozni fog…

György Varga 2018. február 03 - 16:12

Inkább hagyja ki, csak ne sérüljön le újra.

Hagyj egy kommentet