Allegri őt akarja, de a cserealap beintett

írta: kampat
0 komment 5 👁

A szerb középpályás nagyszerű szezont futott a Lazióval, immáron a Serie A egyik legjobb játékosának tartják. Remek teljesítményével olyan klubok érdeklődését is felkeltette, mint a Real Madrid, a Juventus, és a Manchester United. Az ára egészen biztosan az egekben lesz, a hírek szerint a rómaiak presidentéje, Lotito 130 millió eurót akar kapni érte.

Az IlBianconero jelentései szerint Max Allegri arra kérte Marottát, hogy tegyen meg mindent Milinkovic-Savic leigazolása érdekében, mivel nagyon tetszik neki a játéka. Az Il Giornale szintén megerősítette ezen információkat, miszerint a Lazio kiválósága Allegri „álma”. De, vajon a Juventus képes lehet 130 millió eurót kifizetni érte?

Felmerült az is, hogy a Bianconeri Marko Pjaca játékjogával szeretné csökkenteni SMS több, mint 100 millió eurós vételárát, de a horvát szélső ügynöke, Marko Nalatelic a Mediaset Premiumnak és a Cittaceleste.it-nek adott interjújában lehűtötte a kedélyeket: „Fantázia szüleménye az egész. Nem arról van szó, hogy az átigazolás lehetetlen, de én erről semmit nem hallottam. Marko jövője a Juvénál van, szeretné megnyerni Max Allegri bizalmát, és lenyűgözni őt a felkészülés során. Mindenesetre túl korai bármelyik más csapatról beszélni az esetében.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet