Allegri sajnálja Bonuccit

írta: kampat
0 komment 14 👁

Bonucci a Genoa elleni piros lapja miatt lemarad a Juventus elleni találkozóról, amely az első alkalom lett volna, mióta a nyár folyamán 40 millió euróért Milánóba igazolt.

A Bianconeri trénere a következőket mondta a sajtótájékoztatón: „Jól érezzük magunkat, és a szurkolók számára egy nagyon csábító mérkőzésen nézünk szembe a Milannal, amely szerdán egy nagyszerű mérkőzésen kerekedett felül a Chievón. Kicsit lemaradtak, de benne lesznek a legjobb négyben.”

„A SPAL elleni meccs? Dühös voltam, mert sok lehetőséget elpuskáztunk, és nem figyeltünk eléggé oda, és most nem csak a védekezésről beszélek. A passzjátékkal is problémáink voltak, és ez egy nem olyan dolog, ami megengedhető a Juvénál.”

„Alex Sandro? Vagy ő, vagy Asamoah. Nagy lökést adott neki a brazil meghívó. Három pontot kell szereznünk. Nem lesz könnyű, de meg kell csinálnunk. A tavalyi szezonban pontokat veszítettünk itt, és ez nem fordulhat újra elő.”

„Bonucci? Barzagli és Rugani közül, az egyikük fog szerepelni Chiellini mellett. Sajnálom, hogy Bonucci nem tud játszani. Továbbra is éhesek vagyunk a sikerre. A statisztikánk jobb, mint az előző szezonban, és több pontot is szereztünk. A Napoli rendkívüli idén, de jelenleg a különbség köztük, és köztünk, két kihagyott büntető. A Scudetto sorsa az utolsó fordulóban fog eldőlni.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet