Allegri: Sorozatban negyedszer

írta: tjromaan
0 komment 25 👁

Tegnap este a Juventus magabiztos 2-0-ás győzelmet aratott a városi rivális, Torino ellen. A hazaiak két találatát Douglas Costa és Mario Mandzukic szerezte. A mérkőzésen ismét előtérbe került a VAR.

A Juventus vezetőedzője minderre reagálva adott interjút a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

“Sorozatban negyedszer jutottunk be az Olasz Kupa elődöntőjébe. Hatalmas gratuláció a játékosoknak, akik megfelelő hozzáállást produkáltak a pályán.”

“Az első félidőben vállaltunk néhány kockázatot, a második félidőben pedig számos gólszerzési lehetőséget alakítottunk ki. Elégedett vagyok azzal, amit láttam. Most következik egy Cagliari elleni mérkőzés. Meglátjuk mi fog történni.”

“Nem láttam a vitatott szituációt, így nem szeretném kommentálni. Soha nem fűzök megjegyzéseket a VAR által hozott döntésekhez. Annyit tudok erre mondani, hogy néhány gólt könnyedén szerezhettünk volna még.”

“A nagy csapatok kiestek a kupasorozatból, mi azonban továbbjutottunk. A céljaink magától értetődőek. Az Atalanta megérdemelten győzte le a Napoli együttesét, ezzel pedig kvalifikálták magukat az elődöntőbe. Nem lesz egyszerű dolgunk ellenük, de mi mindent meg fogunk tenni azért, hogy a lehető legjobb módon készüljünk fel az elődöntőre.”

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet