Az Ajax megerősítette a Juve érdeklődését

írta: kampat
0 komment 6 👁

A holland klub elismerte, hogy a Juventus meg akarja szerezni csapatuk középhátvédjét.


A Bianconeri majd egy éve figyelemmel követi Matthijs de Ligt játékát, egészen pontosan azóta, hogy 2018-ban Hollandia Olaszországgal, a Juventus stadionjában mérte össze tudását egy barátságos mérkőzésen.

Fabio Paratici nem rejtette véka alá, hogy csodálja a futballistát, és a következőket mondta az Ajax csapatkapitányáráól: „Minden bizonnyal az egyik legjobb fiatal játékosról beszélünk az esetében, árgus szemekkel követjük a helyzetét.”

A Juve sportigazgatója a Johan Cruyff Arenában élőben tekintette meg az Ajax, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája mérkőzését a játékos feltérképezése céljából, és a Godenzonen vezérigazgatója, a Bianconeri egykori játékosa, Edwin van der Sar is megerősítette azt, hogy a Zebrák érdeklődnek a védő iránt.

 „Hogy De Ligt a Juvéba igazol? Csak annyi tudok mondani, hogy Olaszországból csak ők érdeklődnek felőle, de azt nem tudom, hogy valóban oda igazol-e…” – mondta a Rai Sportnak.

A 19 éves futballista a legfiatalabb játékos, aki valaha csapatkapitánya volt egy klubnak a Bajnokok Ligája kieséses rendszerében.

https://www.juvefc.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet