Az egyik legjobb sztori Alessandro Del Pieróról

írta: kampat
0 komment 10 👁

Egy szenzációs játékos. Egy páratlan úriember. Egy pótolhatatlan Legenda. De még mindig tud újat mutatni: a következő történetet Alessandro írta meg.

„Tegnap felfedeztem Instagramon, hogy Del Piero éppen egy romagnai étteremben tartózkodik. A különbség közte, és a mostani labdarúgók között: odamentem, rohantam hozzá, megérkeztem… és láttam, hogy csendben vacsorázik az egyik barátjával. Közelebb mentem, és a haverja rögtön megjegyezte: „Alex, nézd, annak a srácnak te vagy a karjára tetoválva.” Felkapta a fejét, felállt a székből, és átölelt, én pedig elkezdtem sírni, mint egy kisgyerek. „Köszönöm, hogy a karodra tetováltattad az arcomat, őrületes, amit tettél, csodálatra méltó, ülj le mellém, nyugodj meg.”

A munkámról beszélgettünk, gratulált mindenért. Aztán megjegyeztem: „Tudod mennyire sírtam, amikor elhagytad a Juventust…” ő rögtön rávágta: „Tudod mennyre sírtam, hogy nem akarok innen elmenni?”

Ismét elkezdtem bőgni. Felállt és azt mondta: „csináljunk két képet, egyet a te mobiltelefonoddal, egyet az enyémmel, mert nem akarlak elfelejteni.”

Del Piero egyszer egy interjú során megjegyezte: „Sokkal több időt kellene a játékosoknak a szurkolókkal tölteni, és képeket készíteni. Nekünk ez csak egy pillanat… de nekik egy életre szóló élmény.”

Nem tudunk mást hozzáfűzni: HIÁNYZOL, PÉLDAKÉP!

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet