Az új időpont: kedd!

írta: kampat
0 komment 1 👁

A Mediaset Premium értesülései szerint, Cristiano Ronaldo ügyében sorsdöntő fordulat várható július 10.-én, jövő kedden – ezen a napon ugyanis a Real Madrid elnöke, Florentino Prez elnökségi ülést tart majd. A királyi gárda első embere várhatóan megerősíti a tagoknak, hogy maga Ronaldo kérte az átigazolását a Juventushoz, és el fogják adni.

Az olasz és spanyol sajtóban megjelent információk szerint Prez mindenképpen szeretné elérni, hogy Ronaldo egyértelműen leszögezze a nyilvánosság előtt, hogy ő kérte az átigazolását, és nem a klubja akarta eladni őt.

A várakozásoknak megfelelően, a Juventus további 20-25 millió eurót fizet a játékos ügynökének, Jorge Mendesnek jutalékként.

A Marca jelentései szerint a jelenleg Görögországban nyaraló világsztár időközben visszautasított egy ajánlatot Kínából: a szerződésen évi 100 millió euró szerepelt, de ő továbbra is a Juventusnál szeretné folytatni a pályafutását, és meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját Torinóban is.

A La Gazzetta dello Sport már azt is tudni véli, hogy Ronaldo mikor csatlakozhat a Bianconeri keretéhez. A 33 éves csatár első útja nem a piemonti fővárosba, hanem Amerikába vezethet, a Juventus ugyanis egy barátságos tornán méreti meg magát, amely a Bayern München elleni találkozóval veszi kezdetét számukra július 25.-én.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet