A Barca és a Real is érdeklődik Bentancur iránt

írta: Pite
0 komment 1 👁

Sajtóhírek szerint a Real Madrid és a Barcelona is figyelemmel követi a Juventus fiatal uruguayi játékosa, Rodrigo Bentancur teljesítményét.

Az olasz CalcioNews24 spanyol lapokra hivatkozva állítja, hogy a Real és a Barca szeme is megakadt Bentancuron, aki már „ilyen rövid idő alatt megtérült befektetésnek” bizonyult és „már most megháromszorozta az árát.”

A Juventus kevesebb, mint 10 millió euróért szerződtette a 20 éves középpályást, aki még a 2015-ös Tevez-ügyletbe volt bevonva, a torinóiak ugyanis opciós jogot szereztek a Boca Juniors fiatal játékosára.

A forrás megemlíti, hogy a madridiak már a Juventusba igazolása előtt is figyelték Bentancurt, míg a Barcelonát a két csapat idei összecsapásán nyűgözte le a játékos, annak ellenére, hogy a Juventus 3-0-ra kikapott.

Bentancur elsősorban a középpályát sújtó sérülések – Pjanic, Marchisio, Khedira – miatt került ennyire előtérbe, szinte az első pillanattól kezdve élt a lehetőséggel és már 8 mérkőzésen játszott a Juventusban. Értékét a transfermarkt.de jelenleg 9 millió euróra teszi.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet