Barzagli: álomból lett valóság a Bajnokok Ligája!

írta: k_reim
0 komment 2 👁

A 37 éves veterán védő, Andrea Barzagli a Juventus hivatalos oldalának adott nyilatkozatában többek között arról is szót ejtett, hogy szerinte a mostani Juventus a valaha volt legjobb és legerősebb gárda, amelynek keretében volt szerencséje futballozni.

Remekül kezdtük a szezont, a mentalitásunk és a hozzáállásunk is kiváló volt. Nagyon nehéz minden alkalommal győzni, de a küzdelmes sikerek hozzásegítenek abban, hogy szintről szintre erősödjünk. Ez a csapat azonban rendkívül különleges, képesek lehetünk mindent megnyerni. Papíron ez a legerősebb Juventus, amelynek a színeiben valaha is játszottam, és a csapategység is valami elképesztő – újságolta Barzagli a klub hivatalos honlapjának, majd részletesen kitért a Bajnokok Ligájára is.

Két Bajnokok Ligája-döntőt is elveszítettünk, de a kudarc által komoly tapasztalatokra tettünk szert. Bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk a legjobbak közé kerülni. Most Cristiano Ronaldo is csatlakozott közénk, aki legutóbb a különbséget jelentette ellenünk. Szerencsére már nálunk játszik, így most egyértelmű célkitűzésünk, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját! – jelentette ki a rutinos védő.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet