A Bayern szupersztárja lehet Higuain utódja

írta: kampat
0 komment 14 👁

Az elmúlt néhány napban egyre több pletyka jelent meg arról, hogy Higuaint piacra tette a Juventus – mindössze két évvel azután, hogy a klub 90 millió eurót fizetett ki érte, miután aktiválta a kivásárlási záradékot a Napolinál.

A Juve nem reagált az értesülésekre, a csapatot birtokló EXOR csoport első embere, John Elkann is csak annyit mondott az ügy kapcsán, hogy: „Meglátjuk, mi fog történni a VB után.”

A korábbi hírek még arról szóltak, hogy az Inter csapatkapitánya, Mauro Icardi lehet az első számú jelölt Higuain pótlására, de a Corriere dello Sport szerint Lewandowski lehet a fő célpont.

A lengyel válogatott játékos augusztusban 30 éves lesz, és rengeteg Bajnokok Ligája tapasztalata van, de nemrég bejelentette a Bayern München vezetőségének: távozna, mert új kihívásokra vágyik, és a Juventus ideális megoldás lehet a számára.

Az egykori dortmundi klasszis 48 gólt szerzett az előző szezonban, amennyiben a bajor klub elengedi őt, a Bianconeri remek tárgyalópartner lehet, ugyanis Douglas Costa és Kingsley Coman esetében is kedvező feltételekkel sikerült megállapodnia a kluboknak.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet