Benatia: Undorodom a futballtól

írta: Pite
0 komment 1 👁

Medhi Benatia ismét megszólalt a tegnapi mérkőzés botrányos esete kapcsán, visszanézve az esetet is állítja, szerinte teljesen alaptalanül szólt Michael Oliver sípja.

Mint ismert, a Juventus 3 gólos hátrányból várta a madridi visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és egy nappal a Roma csodája után Allegri csapata is megmutatta, hogy képesek 3 gólt szerezni egy spanyol kirakatcsapat ellen. Sajnos azonban ezúttal nem olasz ünneplés követte a mérkőzést, a 3 perces hosszabbítás legvégén az angol bíró ugyanis egy finoman szólva is véleményes büntetőt fújt be a Real Madridnak. A pálya megint a spanyol gigászoknak lejtett, mint már az elmúlt években oly sokszor.

„Átéltem a pályán, visszanéztem a televízióban, de továbbra is állítom, hogy egy ilyen esetet nem lehet lefújni” – mondta Benatia a francia BeIn Sportnak.

„Ha egy csapat ilyen erőket mozgósít egy kiváló gárda ellen, a bíró egyszerűen nem fújhat egy ilyen esetért a 93. percben büntetőt. Ennek a meccsnek a hosszabbításban kellett volna eldőlnie.”

„Büszke vagyok a csapatomra, de egyre jobban undorodom a futball világától.”

„Ha tiszta fault lett volna, kiállnék és őszintén megmondanám: hozzáértem, de máskülönben üres kapura lőhetett volna. De itt nem ez a helyzet!”

„Mindent megtettem, hogy ne érjek hozzá, de a nap végén a labdarúgás mégiscsak egy kontakt sport. Elképzelhető, hogy a jobb combom hozzáért, de nem löktem meg.”

„Ez van és ez most rossz. Undorodunk, de ilyen az élet, ilyen a futball.”

A vitatott eset:

 

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet