Bernardeschi: Köszönök mindent, Fiorentina

írta: kampat
0 komment 0 👁

“Itt az ideje, hogy köszönetet mondjak.” – kezdte személyes mondandóját az Instagram prófilján keresztül küldött üzenetében.

“Köszönetet szeretnék mondani a Fiorentinának, amiért 12 esztendő alatt felneveltek, s embert faragtak belőlem.”

“Köszönetet szeretnék mondani az összes olyan embereknek, aki mellettem volt, s mindenekelőtt azoknak, akikről keveset beszélnek, de mellettünk, játékosok mellett dolgoztak, azoknak, akiket senki sem ismer, vagy lát, de ott vannak a színfalak mögött.”

“A szertárosokra, a fizioterapeutákra, az orvosokra vagy a pályamunkásokra gondolok, az elsőtől az utolsóig. Azokra akik mindig támogattak, s mellettem harcoltak. Soha nem foglak elfelejteni benneteket, mert segítettetek nekem az alapok lefektetésében, s mert a szíveteket kitettétek a munkáitok során.”

“Köszönöm!  Most… Egy új fejezet kezdetéhez értem. Mit is mondhatnék… Nem is kezdhetném ennél jobban.”

“KÖSZÖNÖM, hogy már most az elején ennyi érzelmet kaptam tőletek. KÖSZÖNÖM az izgalmakat, amit átadtatok. KÖSZÖNÖM azt a szeretetet, amit éreztettetek velem. KÖSZÖNÖM a megbecsülést és a hitet, amit irántam tanúsítottatok.”

“Várom, hogy elkezdhessem ezt az új kalandot, magamat rendelkezésre bocsátva, mindent beleadva, s tisztelve a mezt, amit viselek.”

“Nem szeretnék fogadkozni vagy ígéreteket tenni, de egy dologról szeretnélek biztosítani benneteket: soha sem leszek híján alázatosságnak, harcosságnak, elszántságnak és áldozatnak.”

“KÖSZÖNÖM MINDENKINEK! #Finoallafine #RocknRoll” 

 

Federico Bernardeschi hivatalos Instagram fiókja. | @fbernardeschi |

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet