Bernardeschi megvédte magát a hihetetlen támadások után

írta: kampat
0 komment 17 👁

Federico Bernadeschi ragaszkodik ahhoz, hogy semmi rosszat nem tett, mikor megünnepelte gólját egykori csapata, a Fiorentina ellen – amely felbosszantotta a Viola híveit.

Az olasz válogatott játékos a Sky Sport Italiának nyilatkozott: „Egy profi futballista döntéseket hoz, és arra törekszik, hogy ezek helyesek legyenek. Nyilvánvaló, hogy vannak, akik szerint valami megfelelő, míg mások szerint nem. Bizonyos reakciókra nem kell reagálni – de ez a futball része. A Juventus játékosa vagyok, és tisztelem a szurkolóinkat. Egyébként is, szerintem semmi rosszat nem tettem, és tiszteletet mutattam mindenki felé. Ünnepeltem, mert egy játékosnak tisztelnie kell a saját szurkolóit. Mindig köszönetet mondtam a Fiorentinának, mert futballistát faragtak belőlem, és az is nekik köszönhető, hogy a Juventushoz igazolhattam. Sosem fogom megtagadni a múltam, de egy profinak a saját szemlélete szerint kell cselekednie.”

 „Köszönettel tartozom a csapattársaimnak, hogy támogatásuk révén nyugodt tudtam maradni egy nagyon nehéz estén. Nagyon kemény időszak következik, és most csak a Tottenham elleni BL meccsre kell összpontosítanunk.”

A 23 éves futballista Instagram posztjára több, mint 5000 hozzászólás érkezett.

‪Rock’n’goal ?? #rockngoal #finoallafine ‬

Federico Bernardeschi (@fbernardeschi) által megosztott bejegyzés,

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet