Bernardeschi: Sosem adjuk fel!

írta: Del Tomino
0 komment 5 👁

A Bianconeri szélsője így kommentálta a Biancoceleste elleni győzelmet:

„Meccsben vagyunk akkor is, ha esetenként nehézségeink adódnak.”

Bernardeschi 1-0-ás Lazio-vezetésnél szállt be, és elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a Juventus 3 ponttal hagyhatta el a Stadio Olimpicót.

„Ez egy komoly tesztje volt a karakterünknek és az érettségünknek. Megmutattuk, hogy nem adjuk fel soha, kitartunk a végsőkig.
Ez az előny nem elég. Az a célunk, hogy tovább növeljük a távolságot köztünk és a trónkövetelők között, ehhez pedig tartanunk kell az ütemet. Most magasan kell tartani a tempót, megőrizni a koncentrációt, és a lehető legtöbb pontot kell hazahozni.”

A fiatal olasz válogatott játékos eddig ugyan nem kapott túl sok lehetőséget kezdőként, azonban Allegri halálos fegyverként tudja pályára küldeni őt.

„Azt hiszem ez mentális dolgok illetve figyelem kérdése, hogy akkor is meccsben legyél, ha a kispadról szállsz be. Tudnod kell, hogy a győzelem eléréséhez, az eredmény megőrzéséhez ügyesnek és koncentráltnak kell lenned. Az, hogy ilyen nagy bajnokokkal edzhetek, segít nekem abban, hogy fejlődjek, és egyre jobb legyek.”

Szerdán a Coppa Italiában az Atalanta otthonában lép pályára a Juventus.

„Biztosan nehéz mérkőzés lesz, az Atalanta kiváló csapat, és hazai pályán nagyszerű eredményei vannak. Viszont a Coppa Italia megnyerése is célunk, úgyhogy nyerni megyünk!”  jelentette ki magabiztosan a két hét múlva a 25. életévébe lépő támadó.

 

gazzetta.it
Fordította: Tóth Levente

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet