Bonucci: én akarok lenni Allegri utódja!

írta: k_reim
0 komment 6 👁

Leonardo Bonucci tavaly botrányos körülmények között igazolt át a Milan együtteséhez, amelynél már csak az volt meglepőbb, hogy mindössze egy szezon után váratlanul a Juventus újra a kötelékébe fogadta. A klasszis olasz bekk kvalitásait minden torinói szurkoló elismeri, azt azonban sokan a mai napig sem tudják megbocsátani neki, hogy lelépett a rivális milánóiakhoz.

A hátvéd most a Corriere dello Sport-nak adott interjújában több témát is érintett. Többek között arról is beszélt, hogy pályafutása végeztével szívesen edzősködne, és egy napon szívesen leülne a Juventus kispadjára is.

Az álmom, hogy a jövőben egy nagy klub edzője lehessek, lehetőleg a Juventusé. Szeretnék egyszer Allegri utódja lenni. Ezért is figyelem játékos pályafutásom során árgus szemekkel az edzőim taktikai és egyéb más hasznos titkait, amelyeket a jövőben majd hasznosítani tudok. Tudom, hogy óriási hibát követtem el 2017-ben, amikor a Milanhoz igazoltam, de a Juventus az otthonom, csak itt tudom a legjobbamat nyújtani – nyilatkozta Bonucci.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet