Bonucci osztotta meg a gondolatait

írta: pami666
0 komment 36 👁

Leonardo Bonucci osztotta meg a gondolatait a Lyon elleni mérkőzés elött.

,,Mindenképp gólt kell szereznünk az első mérkőzésen. A Lyon egy nagyszerű csapat és fantasztikus rajongóik vannak! Tele van a csapatuk tehetséges fiatal játékossal akik mindent meg fognak tenni a pályán, hogy megmutassák mire képesek!”

,,Rudi Garcia korábban dolgozott már Olaszországban a Roma vezetőedzőjeként. Így tisztában van a csapatunk képességeivel. Korábban már szerepeltem két döntőben is, amiket sajnos nem sikerült megnyernünk.”

,,Jelenleg a Lazioval és az Inter csapatával vagyunk versenyben a Scudettóért. De ez még nagy segítség lehet számunkra a szezonban, mert így folyamatosan jól kell teljesítenünk.”

,,Sarri egy intelligens ember, nagyszerűen kommunikál velünk. Egy új felfogás érkezett vele a csapathoz. Például a védekezésben terület védekezést alkalmazunk, ami igen nehéz ezen a szinten. De viszont soha nem féltem az új kihívásoktól”

,,Ronaldo egy nagyon technikás játékos, aki különleges képességekkel rendelkezik. Érkezése óta sokat tanultunk tőle. De Ligt még fiatal nagyon tehetséges, de még sok ideje van arra, hogy a világ legjobbja legyen.”

www.fotball-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet