Buffon: Dybala megérdemli a tízes mezt

írta: tjromaan
0 komment 8 👁

A sajtótájékoztató legfoglalkoztatottabb témája a Juventus új tízese volt, emellett persze kitértek még a holnap esti Szuperkupa döntő esélyeire is, melyre a Bianconeri csapatkapitányának, Gianluigi Buffonnak kellett válaszolnia.

 “Véleményem szerint csodálatos jel, hogy Dybala kapta meg a tízes mezt, persze ez nagyobb terhet is fog tenni a vállára. Egy olyan tehetség, mint Paulo megfelelő tisztelettel viseli majd ezt a mezt, s jelenleg nem tudok mást, aki jobban megérdemelné ennek hordását.” – mondta Buffon a sajtótájékoztatón.

“Örülünk, és elégedettek vagyunk azzal, hogy Olasz Szuperkupát fogunk holnap játszani. Úgy élem az életemet, hogy mindig megpróbáltam a negatív dolgokban is a pozitívumokat keresni. Furcsa számomra az eufória és az öröm jelentése.”

“Holnap egy új kihívással fogunk szembenézni, ami egyben egy teszt is számunkra. A csapat védekezését még mindig olyan stabilnak látom, mint az előző években, és ez a jövőben is így lesz.”

“Minden adott egy jó mérkőzéshez, amit egy ilyen esemény meg is követel.”

“Az ellenfélnek, akik az elmúlt években rendre csak szenvedett ellenünk, most sem lesz könnyű dolga, mivel mindig tiszteltük őket és koncentráltan álltunk ki a mérkőzésekre.”

“A Serie A korábbi történelmében még soha senkinek nem sikerült zsinórban hatszor nyernie, ebből látszik, hogy a statisztikáink elképesztőek. A veszély az egészben, hogy nem nyerhetsz a végtelenségig. A többi csapat megerősödött, de mindent megteszünk azért, hogy ott legyünk a legjobbak közt.”

“Augusztusban mindig nehéz megmondani, hogy melyik csapat a legerősebb a Serie A-ban. Nagy megpróbáltatások jönnek, de mi mindig készen fogunk állni, amikor kell.”

“Ismét be szeretnénk bizonyítani, hogy mi vagyunk a legjobbak, de ehhez meg kell mutatnunk, hogy mennyire elszántak és sikerre éhesek vagyunk.”

 

www.football-italia.net 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet