Buffon: Ez lesz az utolsó esélyem

írta: tjromaan
0 komment 10 👁

“A Bajnokok Ligájában játszva az ember megcsodálhatja Európa legszebb stadionjait, s amikor még fiatal mindezt természetesnek veszi, mert rengeteg lehetősége lesz még erre.” – kezdte nyilatkozatát Buffon a Daily Record munkatársának.

“Azonban, ahogy öregszik az ember ráébred, hogy vannak olyan dolgok, amelyeket talán már nem élhet újra át. Egyszer még szeretnék pályára lépni a Bernabéuban és a Nou Campban, egy csodálatos estét akarok még az Old Traffordon, és még egyszer érezni szeretném a Celtic Park varázslatos létkörét.”

“Remélem néhányat még átélhetek ezek közül, azonban reálisan nézve, van amire már nem lesz többé lehetőségem.”

“Nem lesz hiányos a karrierem abban az esetben, ha nem nyerem meg a Bajnokok Ligáját. Rengeteget diadalmaskodtam már így is a Juventusszal és az Olasz válogatottal, de ez továbbra is egy álom marad számomra.”

“Úgy tekintek erre, hogy mivel még van egy évem a szerződésemből, maradt egy lehetőségem arra, hogy magasba emelhessem ezt a trófeát. Nem lesz egyszerű feladat, de készen állunk arra, hogy ismét harcba szálljunk érte.”

“Ha megnyerjük a Bajnokok Ligáját maradni fogok még egy szezon erejéig, hogy elnyerhessem a Európai Szuperkupát és más trófeákat.”

 

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet