Buffon: Idióta összeesküvés elméletek

írta: GerisZ
0 komment 2 👁

A Juventus kapitányát azért kritizálták, mert felemelte hangját az új videós játékvezető-asszisztens (VAR) technológia kapcsán, ami miatt lassan annyiszor állítják meg a játékot, mint a vízilabdában.

Buffon a RAI Sport-nak nyilatkozott ezzel kapcsolatban.

“A kezdettől fogva azt mondtam, hogy ez egy hasznos eszköz lehet, sosem mondtam, hogy ellene vagyok. Szégyen, hogy ha valaki építő kritikát fogalmaz meg, akkor a médiában teljesen kifacsarják a lényeget.”

“Olvastam a nyilatkozatom utáni ostoba vitákat erről, de ez senki sem jó, főleg nem a labdarúgásnak. 40 éves vagyok és 23 éve aktív szereplője a labdarúgásnak nem egy utolsó idióta, aki most bukkant fel. Maximum az utolsó előtti idióta…”

“Úgy gondolom, hogy érdemes lenne meghallgatni a véleményemet. Én csupán annyit mondtam, hogy hasznos a VAR, de nem szabad visszaélni vele. Soha nem mondtam olyat, hogy ellene vagyok, sőt támogatom.”

“Olyat is hallottam, hogy a játékvezetők ingerültek voltak, pedig valójában igyekeztem támogatni őket. Zavarba ejtő és elég szomorú dolog, amikor ellentmondásokról meg összeesküvés elméletekről vitáznak.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet