Buffon: Jó meccset fogunk játszani

írta: tjromaan
0 komment 0 👁

“Az első mérkőzés eredménye nem nagyon befolyásolja a helyzetünket.” – kezdte nyilatkozatát a veterán hálóőr a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

“Az elmúlt évünk a változtatással, az újraépítéssel telt. Az elmúlt évben lejátszott mérkőzések második felében látszódott valami változás.”

“Holnap azt szeretnénk megtudni, hogy ezzel a változtatással érhetünk-e el komolyabb eredményeket, vagy tovább kell tökéletesíteni a rendszert, hogy tovább tudjunk javulni.”

“A továbbjutáson kívül remélem, hogy egy nagyszerű mérkőzés lesz.”

“Önbizalommal tölti el az embert, ha ebben a stadionban játszhat, és ezalatt nagyszerű teljesítményt ér el.”

“Hogy nyílt futballt játszunk-e? Mint minden csapat, amelyik tisztában van vele, hogy milyen munkát is végez, az tudja, hogy az egyensúly megtalálása kulcsfontosságú elem, ebből adódóan a csapatnak kompaktnak kell maradnia, mind támadáskor, mind pedig védekezéskor.”

“Keményen dolgoztunk az egész hét során, annak érdekében, hogy a taktikai elemek tökéletesen működjenek.”

“Az elmúlt évek során nem sok mérkőzést tudtunk megnyerni ellenük, de nem is volt komoly különbség a két csapat közt, kivéve az EB-döntőn.”

“A többi nagyon szoros meccs volt, hol hosszabbítás, hol pedig a tizenegyesek döntöttek. Talán nem vagyunk olyan jók, mint ők.”

“A legutóbbi EB-n mi voltunk a jobbak, de az ő csapatuk akkor az összeomlás és az olyankor természetes bizalmatlanság pillanatait élte meg.”

“Úgy gondolom, hogy egy jó mérkőzést fogunk ellenük játszani, de azt kijelenteni, hogy nyerni fogunk, azt nem lehet.”

David Villa majd 3 év után ismét meghívott kapott a spanyol válogatott edzőjétől.

“Nem mondta senki, hogy visszavonult volna a futballtól. Továbbra is játszik, csak egy olyan bajnokságban, amely messze van tőlünk.”

“Az ilyen pillanatokban, amikor sokan talán nincsenek a legjobb fizikai formában, a szövetségi kapitány úgy gondolta, hogy a legjobb döntés az lenne, ha egy olyan futballistát hív be, aki a szezon közepénél jár.”

“Természetesen tört már borsot az orrunk alá.”

Giorgio Chiellini sérülés miatt kénytelen kihagyni a spanyolok elleni mérkőzést.

“Szerintem csak egy apróbb sérülés, de nem olyan ami miatt komolyabban kellene aggódnunk, mindenesetre a selejtezőkben sajnos nem vehet részt.” 

 

 

 

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet