Buffon reagált Rakitic kedves szavaira

írta: Pite
0 komment 8 👁

Ivan Rakitic szívesen odaadná a helyét a válogatottban Gianluigi Buffonnak, hogy a kapus még egyszer utoljára ott lehessen a világbajnokságon. Természetesen Buffon reakciója sem maradt el.

Horvátországnak sikerült kivívnia a világbajnoki részvételt, így a Barcelona középpályása ott lesz Oroszországban – ellentétben a vb-ről lemaradó olasz válogatottal.

Ivan Rakitic és Gigi Buffon ma este az Allianz Stadiumban néz farkasszemet egymással a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtti fordulójában. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a horvát középpályás Buffonról is beszélt.

“Nagyon szívesen odaadnám neki a helyemet az oroszországi vb-n, egészen kivételes, amit ő adott a futball számára. Szívesen megvígasztaltam volna, amikor könnyek között láttam. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen játékosnak, mint ő, nincs egy utolsó lehetősége a világbajnoki szereplésre, nagyon megérdemelné.”

Természetesen Buffon sem várt sokat a válasszal, a Twitteren üzent a horvát játékosnak.

“Kedves Ivan Rakitic! Kapusként még talán játszhatok, de nem biztos, hogy jó ötlet, hogy a középpályán a helyeden szerepeljek a horvát válogatottban. Ezt a saját érdekedben mondom. 😀 Viccet félretéve, nagyon jól estek a szavaid. Köszönöm neked is és Jordi Albának is, a mezem rád vár.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet