Chiellini a Chelseaben?

írta: kampat
2 hozzászólás 6 👁

A duó három Scudettót nyert egymás után a Juventusnál, a válogatottban pedig 2014 és 2016 között dolgoztak együtt, ahol Chiellini alapember volt Conte kezei alatt.

Chiellini szerződése lejár a szezon végén, de nem úgy tűnik, hogy nagyon váltani szeretne. Contét a brit újságírók arról faggatták, hogy januárban vagy a szezon végén leigazolja-e a Bianconeri veteránját, de a Kékek szurkolói nem kaptak pozitív választ.

Conte a következőt válaszolta erre a kérdésre: „Giorgio fantasztikus játékos, de úgy érzem, ő a Juventusnál szeretné befejezni a pályafutását. Szerintem ez lesz a legjobb megoldás a karrierje számára, nem próbáljuk leigazolni őt.”

Chiellini néhány hónapja egyértelmű választ adott a távozását firtató újságírónak: „Öt percet vesz igénybe a megegyezés a szerződés-hosszabbításról.”

Talán ez is érdekelhet

2 hozzászólás

István Husek 2018. január 03 - 02:50

ne vicceljetek már?

Gábor Takács 2018. január 03 - 17:01

Chiellini az egyik legnagyobb Juventino. Ő kis túlzással Buffon és Del Piero tiszteletbeli szintjén van. Volt szerencsém élőben is látni, és nem kérdés számomra, hogy a világ talán valaha volt egyik legjobb védője, ha nem a legjobb. Maradni fog, mert maradnia kell, és tovább kell írnia a Juve történelmét! 🙂

Hagyj egy kommentet