Chiellini: Conte kinyír téged!

írta: kampat
0 komment 12 👁

A középhátvéd a Juvénál, majd aztán az olasz válogatottnál is együtt dolgozott Antonio Contéval, akivel három Scudettót nyertek egymás után, majd a 2016-os Európa Bajnokságon az elődöntőig meneteltek.

Chiellini a Daily Mailnek nyilatkozott: „Conte egész nap, minden edzésen a nyakadban van. Ő olyan, mint egy Őrmester. Éreztünk valami különlegeset a légkörben, amíg három évig együtt dolgoztunk a Juvénál, majd két évet a válogatottnál. Amikor vége az edzésnek, halott vagy. Nem fáradt…halott! Csak azért tudod megcsinálni, amit kér, mert hiszel abban, amit csinál. Kihozza belőled a 100%-ot. Egy különleges légkört hoz létre, mindenki energiával tölti fel a másikat. Egészen biztos, hogy ő az egyik legjobb.”

Chiellini szót ejtett a Juventus BL ellenfeléről, a Tottenhamről is: „Erős csapat. Tetszik a belga páros játéka hátul, Vertonghené és Alderweireldé. Harry Kane fantasztikus játékos. Három éve játszott ellenünk, és tényleg fejlődött. Most, több gólt szerez egy naptári évben, mint Messi. Hogy kipróbálnám-e magam a szigetországban? Olaszként, csak akkor hagyhatod el a Juventust, ha a Juventus el akar adni téged. Ilyen egyszerű!”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet