A barátaid se maradjanak le róla

“Az elmúlt három hétben több időt foglalkoztunk az utazással, mint az edzéssel. Egyértelműen szükségünk volt egy olyen mérkőzésre, amely intezívebb volt, és ahol magasabb volt a tempó, mint a többin, hisz számunkra már vasárnap kezdődik a szezon.”

“Nagyon kemény munkát végeztünk, és jó lesz pár napot Torinóban tölteni, utazgatások nélkül.”

“A szezon során mindig adott volt a csapatszellem. Ha rendelkezünk a megfelelő mentalitással, akarással és alázattal, akkor nem lesz gond újra megtalálni ezt a szellemiséget.”

“Az új játékosok? Szerintem jól teljesítettek, de még nem volt alkalmuk sokat edzeni velünk. Douglas Costának és Bernardeschinek kiváló adottságai vannak, s szerintem ők nagyon sokat fognak tenni a csapatért.”

“De Sciglio egy holtbiztos pont, ő pontosan tudja, hogy milyen fontos a nyugodt munka. Nagy hasznunkra fog ő is válni. Aztán itt van ez a fiatal srác, Rodrigo Bentancur. Nem tudom, hogy mi lesz a sorsa, de látszik rajta, hogy kemény bajnokságban nevelkedett.”

“Készen állunk-e a Lazio elleni Szuperkupa döntőre? Igen, és nyugodtak vagyunk.”

“A Spurs elleni vereség? Úgy vágtunk neki a találkozónak, hogy előtte három hétig az Egyesült Államokban voltunk, majd a mérkőzés előtti két napban iszonyú kemény edzésmunkát végeztünk. Tudtuk, hogy szenvedni fogunk a mérkőzés alatt, de jobb egy olyan csapattal megmérkőzni, amelyik magasabb tempót tud diktálni.”

“Bonucci? Tevez, Pirlo és Vidal is távozott, ahogyan Pogba is. Időre lesz szükségünk, hogy megszokjuk a hiányát, és hogy az új játékosok is be tudjanak illeszkedni.”

“Talán a játékunkból hiányozni fog valami nélküle, de most nekünk van a legjobb támadósorunk. Az is elképzelhető, hogy Pjanic egy kicsit hátrébb fog húzódni.”

“Szükségünk volt erre a pofonra a Spurs ellen, hogy felébredjünk. Célunk az, hogy készek legyünk a Szuperkupára. Jobbak vagyunk, mint tavaly.”

 

www.football-italia.net