Chiellini: Jól akarunk játszani

írta: kambuc
0 komment 2 👁

Giorgio Chiellini tegnap délután adott interjújában a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójára tekintett előre, de ejtett néhány szót a hétvégi bajnokiról is.

Fontos győzelem Campaniában

“A Benevento elleni meccs nem volt egyszerű, több okból sem. Először is, mivel két nagyon fontos Bajnokok Ligája-meccs között kellett lejátszanunk. Másodszor, mivel először játszottunk ilyen melegben idén. Harmadszor pedig azért nem, mert az ellenfelünk jó focit játszik, és semmi veszítenivalója sem volt.”

“Egy fontos győzelmet arattunk, mivel így már kevesebb mérkőzés maradt a bajnokságból, ezért minden megszerzett pont felértékelődik.”

Büszkén játszani

“Az első meccs hosszú szakaszaiban többet is érdemeltünk volna, mint egy döntetlen, de ehelyett 2 gólos hátrányban és emberhátrányban találtuk magunkat. Nem sírunk amiatt, ami történt, inkább azért megyünk Madridba, hogy egy jó meccset játsszunk.”

“A labdarúgásban, ahogy az életben sem tudhatod, hogy mi történhet, ezért a jövőre nézve is fontos, hogy odamenjünk, és jól játsszunk. Maratonként fogunk erre a meccsre tekinteni, nem sprintként, és higgadtan fogunk játszani.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet