Chiellini: Mennyit fizettetek a bírónak? – VIDEÓVAL

írta: kambuc
0 komment 2 👁

Giorgio Chiellini szerint semmi meglepő nincs abban, hogy a Real Madrid egy 93. percben kapott, nagyon véleményes büntetővel jutott tovább a Bajnokok Ligájában, ugyanis tavaly ugyanez volt a leosztás, csak akkor a Bayern München volt a szenvedő fél a Madrid kárára.

Az Öreg Hölgy visszahozta a párharcot, és 3-0-ra vezetett a Bernabeuban, mindössze 30 másodpercre a hosszabbítástól, azonban Michael Oliver a 93. percben büntetőt ítélt a Real Madrid javára Benatia és Vázquez összecsapásánál. A visszajátszások alapján a Real támadója nagyon könnyen dobta magát, Benatia pedig még a labdát is eltalálta.

“Senkinek sem kellene meglepődnie ezen, tavaly a Bayern München ment ezen keresztül, most a Juventuson volt a sor” – mondta Chiellini a Mediaset Premium-nak.

Elképzelhető, hogy a védőt meg is büntetik azért, amiért a “pénz” gesztust tette a Real játékosainak, őket kérdezve, hogy “mennyit fizettetek a bírónak?”

“A két mérkőzés során minden megtörtént. Nevetséges, hogy az olasz játékvezető küldő (Pierluigi Collina – a szerk.) szerint minden rendben megy a Bajnokok Ligájában.”

“Senki sem hitt benne, hogy megfordíthatjuk, de mi igen, és ez segíteni fog minket a következő Bajnokok Ligája szezonokban. Ez egy cél lesz a jövőre nézve.”

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet