Chiellini: Mindenki ilyen mérkőzésekről álmodik

írta: kambuc
0 komment 12 👁

A Juventus védője, Giorgio Chiellini körülírta a csapatára váró kihívásokat a Real Madrid elleni mérkőzés előtt.

Nincs más választás

“Az AC Milan elleni meccs a bajnokság szempontjából volt fontos, amelyen egy nehéz akadályt küzdöttünk le. A Real elleni meccs mindennél fontosabb, alig várjuk, hogy ilyen meccsen pályára léphessünk, mivel minden labdarúgó arról álmodik, hogy ilyen mérkőzésen pályára lépjen.”

“Nem a bosszúvágy fog hajtani minket kedd este, ugyanis vannak pozitív és negatív emlékeink is a cardiffi estéről. Ha be akarsz kerülni a Bajnokok Ligája döntőjébe, a Real Madridhoz hasonló nagy csapatokkal is játszanod kell. Cardifftól eltekintve jó emlékeink is vannak a Realról, és a jó csapatok elleni meccsek még jobban feltüzelnek minket.”

Top csapat

“Tiszteljük a Real Madridot, de ez nem jelenti azt, hogy nem győzhetjük le. Minden ellenfelünket tiszteljük, és ha egy ilyen jó csapatot győzöl le, a győzelem íze még édesebb. Nyugodtan próbálunk meg játszani.”

“Ronaldo mindig mindenki ellen gólt szerez, de a Real nem egyenlő Ronaldóval, viszont az évek során hihetetlenül jól játszott, és nagyon sokszor ő jelentette a különbséget. Arra gondolni, hogy megállítjuk őt, elég merész gondolat, mert ehhez szerencsére is szükségünk van. A ma esti meccsen minimális lesz a különbség győzelem és vereség között.”

“Ez a párharc más lesz, mint a cardiffi meccs, mivel most 2 meccset játszunk, nem 1-et. A mi keretünk egy kicsit változott, míg náluk nagyjából ugyanazok szerepelnek, mint akkor. Nyugodtnak kell maradnunk, és meg kell mutatnunk a tudásunkat, ugyanakkor nagyon ébernek kell lennünk, mivel a Real képes elhitetni veled, hogy te irányítod a mérkőzést, aztán hirtelen megbüntet.”

www.juventus.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet