Ciao 18/19, avanti così

Az alábbiakban a JCHungary közleményét olvashatjátok, amit változtatás nélkül közlünk.
Kedves Klubtagok!
Vezetőségünk összegezte az idei szezon történéseit, és körvonalaztuk, milyen változások várhatóak a jövőben.
Alapvetően teljesen elégedettek vagyunk az elmúlt kilenc hónappal. A túrák 90%-a úgy valósult meg, ahogy szerettünk volna, a J-Nap fantasztikus volt, az Empoli elleni nagybuszos túra remekül sikerült, és a BL idegenbeli mérkőzések is emlékezetesek lettek. De, ami a legfontosabb: továbbra is élvezzük a támogatásotokat, amit ezúton is nagyon köszönünk. Több mint ezer embert sikerült kijuttatni Torinóba, hihetetlen szám!
A következő szezonra, az alábbi változások várhatóak.
KERETSZÁMOK EMELÉSE
Az idei szezon tapasztalatai alapján, 9-ről 18 főre emeljük a túrák általános létszámát, így minél több embernek segíthetünk abban, hogy élőben csodálhassa meg szeretett csapatát.
NAGYBUSZOS TÚRA
Nulladik körben kettő nagybuszos kirándulást tervezünk, egyet az ősz, egyet a tavasz folyamán. Az őszi időszak ilyen tekintetben nem volt vonzó az előző szezonban, de ismét próbálkozni fogunk, a tavaszi nagybuszos túra biztosnak tekinthető.
EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK
A jövőben a túráknál felár ellenében lehetőség lesz egyágyas szobát igényelni. Továbbá bevezetjük a „plusz egy nap” opciót Torinóban, amennyiben mindenki a résztvevők közül erre jelentkezik, plusz egy nappal bővítjük az adott kirándulást, így több idő lesz mindenre a piemonti fővárosban. Amennyiben két busz indul az adott túrára, fele/fele arányban is működik a konstrukció.
TERMÉKEK
Továbbra is lesznek szurkolói termékek, ez fontos, és elengedhetetlen eleme egy normálisan működő klubnak. De lesz hivatalos JOFC-s rendelés is, valószínűleg a tavasz folyamán. Új dolog lesz, hogy a túrákon lehet majd kapni JCH-s szezon-sálat, a szokásos kiváló minőségben, és egyéb termékek is szóba kerültek „raktárra”.
RENDEZVÉNYEK
Az ősz folyamán megrendezésre kerül a II. J-Nap, ezúttal Erdélyben, ahová nagybuszos túra indul Budapestről! Hosszú idő után pedig márciusra/áprilisra pedig egy egynapos Juventus szurkolói focit/találkozót tervezünk Budapesten. A JCH csapatában továbbra is lesz lehetőség részt venni a különböző szurkolói tornákon. A törzshely szerepét a Moha Café fogja betölteni a következő szezonban is.
JOFC
Továbbra is maradunk hivatalos Juventus szurkolói klub, egyedülálló módon Magyarországon, és igyekszünk kihasználni a rendszer minden adottságát.
IDEGENBELI MÉRKŐZÉSEK
A következő szezonban szeretnék kibővíteni a Torinótól távol eső túrák listáját, és megmutatni a magyar szurkolóknak, hogy milyen pazar dolog is idegenbe járni. Lecce, Nápoly, Cagliari – több napos kirándulások vannak tervbe véve, a BL-ben természetesen mindenhol képviseltetjük magunkat. #awaydaysbestdays
TDT
A szurkolói kártya kötelező szinte minden olasz idegenbeli mérkőzéshez. A jövőben csak és kizárólag klubtagok számára készítjük el a tessera del tifosót, a TT/RT/JOFC tagok élhetnek ezzel a lehetőséggel.
JOTÉKONYKODÁS
Idén is várható karácsonyi gyűjtés a szegény, és hátrányos helyzetű családok számára, a pontos részletek később kerülnek kidolgozásra.
Kellemes nyarat kívánunk mindenkinek!
A Juventus Club Hungary – JOFC vezetősége

Leave a Reply