A barátaid se maradjanak le róla

Áldozatokkal járt a Juventus szezonbeli első Bajnokok Ligája-mérkőzése, amelyet Massimiliano Allegri együttese idegenben 2-0-ra megnyert a Valencia otthonában. Nem volt elég Cristiano Ronaldo korai jogtalan kiállítása, még két játékosát is hetekre elvesztette az olasz rekordbajnok.

A német világbajnok középpályást, Sami Khedirát már a 23. percben le kellett cserélni. Az orvosi vizsgálatok szerint a játékos combhajlító izmai sérültek meg a bal lábában. Olasz sajtóhírek szerint a labdarúgóra háromhetes kihagyás várhat.

A brazil szélső, Douglas Costa a 66. percben szállt be a Valencia ellen, de az utolsó percekben őt is le kellett cserélni. A támadó sérülése némileg komolyabbnak tűnik a vizsgálatok szerint: zúzódást mutattak ki a bal bokáján, amely ki is ficamodott, de a jobb combján is ütés nyomát állapították meg. Vélhetően egy hónapot kell kihagynia, de a játékost egyébként is nélkülöznie kellett volna a csapatnak a 4 meccses eltiltása miatt, amelyet a Sassuolo elleni köpése miatt kapott.