De Ligt tapasztalatai a Juventusnál

írta: pami666
0 komment 30 👁

Matthijs De Ligt nyilatkozott, hogy milyen érzés volt a Juventusba igazolni, a kezdeti nehézségekről.

,,Több ember figyel rád mikor pályára lépsz a Juventus szineiben, sokat várnak el tőled. Úgy érzem november óta elég jól teljesítek. És örülök neki, hogy a klub bízik bennem.”

,,A szezon elején sokat voltam a padon. Igaz sérülés is hátráltatott, és ez nagyon frusztráló volt. Beszéltem az edzővel is, aki világosan megmondta nekem, hogy szükségük van rám a legjobb formában. Eleinte nehéz volt az is, hogy kommunikálják a társaimal, mivel nem beszéltem az olasz nyelvet. Azóta persze megtanultam és most már sokkal könnyebb meg értetnem magamat a pályán és azon kívül.”

,,Sokat angolul beszéltem mivel Ramsey és Chiellini is beszéli a nyelvet. Giorgio nagyon sokat segített nekem amiért hálás vagyok neki. Furcsa volt mikor a taktikai utasításokat olaszul magyarázták nekem.”

,,Bonucci és Chiellini nagyszerű játékosok akik sok trófeát nyertek az évek folyamán. Sokat tanulok tőlük segítenek nekem. Nagyobb egyensúlyra van itt szükség mint az Ajaxnál és jobban kell összpontosítani a védekezésnél.”

,,Volt több klubtól ajánlatom de én mégis a Juventust választottam. Mivel úgy éreztem, hogy itt tudok fejlődni a legjobban.”

www.fotball-italia.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet