Del Piero izgalmas Scudetto versenyre számít

írta: GerisZ
0 komment 3 👁

A Bianconeri legendája a rekordnak számító zsinórban megnyert hat bajnoki cím első elhódításakor még a csapattal volt, a következő szezonról pedig a Radio Deejay vendégeként osztotta meg gondolatait.

“Az elmúlt évek alapján Max Allegri együttese még mindig a többi csapat előtt jár. Kevésbé feltűnő a jelenlegi mercato-juk, mint más csapatoknak, de ők eleve erős kerettel rendelkeznek.”

“Remélem, hogy a milánói klubok, a Napoli és a Roma is harcban lesz a bajnoki címért. Ezzel még az előzőnél is izgalmasabb bajnokságot láthatnánk, pedig a Roma és a Napoli is rendkívül szezont produkált és végig ott lihegtek egy nagyon erős Juventus sarkában.”

Del Piero 705 mérkőzésen szerepelt a Juventus színeiben és ő lőtte a klub történetének legtöbb gólját is. És hogy van-e esély a visszatérése?

“Van pár szabadon maradt 10-es mez, talán újra el kéne kezdenem edzeni.” – viccelődött a világbajnok támadó. “Nem árulhatom el, hogy mit mondtam neked adáson kívül. Mondjuk úgy, hogy a jövőm könnyen Piemont felé sodorhat…”

football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet