Del Piero: Nem értem Buffon kirohanását

írta: kambuc
0 komment 5 👁

Alessandro Del Piero elmondása szerint nem értett egyet Gianluigi Buffon meccs utáni nyilatkozatával, amiben súlyos szavakkal illette a Real Madrid elleni visszavágó bíróját, Michael Olivert.

A Juventus a párharc első mérkőzésén összeszedett 3 gólos hátrányt ledolgozta a Santiago Bernabeuban, és pillanatokra volt a 2×15 perces hosszabbítástól, amikor az angol játékvezető Benatia és Vázquez találkozója után büntetőt ítélt a hazaiak javára, amit 5 perc közjáték után Cristiano Ronaldo gólra is váltott.

A tizenegyes megítélése után a Juve játékosai letámadták a bírót, amely után Oliver piros lappal kiállította a Juventus csapatkapitányát, Buffont, aki  a meccs utáni nyilatkozatában nagyon keményen odaszólt a bírónak. Ez azonban nem tetszett Del Pierónak.

“Amikor Gigi a játékvezetőről beszélt a mérkőzés után, őszintén szólva, ezt nagyon nehezen tudtam megérteni” – válaszolt a kérdés hallatán láthatóan kényelmetlen helyzetben lévő Del Piero a Sky Sport Italia L’Originale show-jában.

“Nem értem, hogy miért nyúlunk vissza az első mérkőzésen történt esetekhez. Ilyen a labdarúgás, a jó és rossz pillanataival együtt. Biztos vagyok benne, hogy néhány nap múlva már teljesen máshogy nyilatkozna a bíróról.”

www.forzaitalianfootball.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet