Del Piero szerint időre van szüksége Sarrinak

írta: pami666
0 komment 4 👁

Alessandro Del Piero szerint több időre van szüksége Maurizio Sarrinak, hogy saját arcára formálja a Juventust. Erről egy hosszabb interjúban beszélt.

,,Sarri nagyszerű ötleteket valósított meg az Empolinál és a Napolinál is egyaránt, de ez időbe telt, sok edzéssel és kemény munkával.”

,,A Juventusnál nehezebb ezt megvalósítani, mivel sok mérkőzést játszanak a szezon során. Így nehezebb egy edzőnek a saját elképzeléseit megvalósítsa.”

,,A Juventusra nem a gyönyörű futball a jellemző. De Sarri irányítása alatt erre törekednek és már ez látható néhány mérkőzésen ezért gondolom, hogy jó úton járnak.”

,,Sokan aggódtak, hogy Sarri nem találja meg Dybala helyét a csapatban. A legjobb poszt számára mikor az éket játszó csatár mellet közvetlen játszik.

,,Közel kell lennie a kapuhoz, de nem annyira, mint a csatár, és így képes a csapattársak számára is területeket nyitni. Szerintem ő tökéletesen tudja egyesíteni a középpályát a támadósorral.”

,,Los Angelesben mi is alapvetően azt tapasztaljuk meg amit Olaszországban két vagy három héttel korában. Jelenleg nincs egyértelmű megoldás, hogy mi a helyes ebben a nehéz helyzetben.”

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet