fejlesztés

írta: kampat

Újdonságok

A webszájton minden ismert alapfunkció elérhető úgy, mint regisztráció, a keresés (kategória, archívum, nevek (tags) alapján, amiben az oldalsávban található cikkfelhő is segít), de megannyi egyéb dolgokra is lehetőség nyílik. Kommentelhettek a cikkek alá hagyományos regisztrációval, valamint bevezettük a Facebook profillal történő véleménymegosztás lehetőségét is, ezáltal pedig nem szükséges külön regisztráció az oldalunkra. Később a közösségi integrációnak még nagyobb felületet fogunk adni.

Az avatar megváltoztatására a későbbi fejlesztések után lesz lehetőség.

  • menüpontok feltöltése

  • modulok beállítása

    hamarosan

Design

Az oldal megjelenése nem változott teljesen, a kialakított koncepciónkban kitűztük, hogy egy letisztultabb formát szeretnénk, de lépést kívánunk tartani a legújabb trendekkel. Az oldalon továbbra is van lehetőség kétféle színösszeállítás közül választani, ezt a menüsáv bal oldalán lévő BIANCO illetve NERI hivatkozással lehet elérni.

Támogatott böngészők

A honlap sok új webtechnikát használ, ezért minden böngészőtípusból a legfrissebb verzió ajánlott az oldal tökéletes megjelenítése érdekében. A JuventusFC.hu-t mind az 5 legnépszerűbb böngésző alatt teszteltük, melyek közül Firefoxon, IE9-en, illetve Google Chrome-on tökéletes a megjelenítés. IE9 előtti IE böngészőkben egyes HTML5-s, CSS3-as elemek nem működnek megfelelően, így érdemes azok helyett frissebbet használni.

Elsőként nálunk: responsive design!

Az oldal sablonján elvégeztük a responsive design beállításait, amelynek lényege, hogy minden eszközön úgy tekinthető meg az oldal, ahogy az adott eszköz kijelző mérete megkívánja, alkalmazkodva a annak méretéhez. Így az oldal mobil, iPad, illetve minden más platformra optimalizálva lett, így ezentúl kényelmesen böngészhetitek weboldalunkat bármilyen okos telefonon, tableten, illetve netbookon és különböző felbontású monitoron!

Tartalom

Az oldal tartalmi feltöltése folyamatosan zajlik!
Az oldal gyors aktiválása miatt előfordulhat bármilyen jellegű hiba megjelenése, kérünk titeket, ha észleltek problémákat, jelezzétek nekünk a velac@juventusfc.hu email címen, de bármilyen – építő – jellegű kritikát is szívesen fogadunk!

Végül, de nem utolsó sorban, ezúton is szeretnénk megköszönni Takács János Román-nak a hatalmas segítségét az oldal elkészültében!