Döntött a Juventus

írta: kampat
0 komment 0 👁

Míg Cant nap, mint nap szóbahozzák a Juventussal, hiszen a nyáron ingyen távozhat a Liverpooltól, és a Sky Sports két héttel ezelőtt már megszellőztette, hogy nagyon közel áll ahhoz, hogy Torinóba igazoljon, addig Özil viszonylag egy új név az Öreg Hölgy kapcsán, de hasonló szituációban van az Arsenalnál, hiszen júniusig érvényes a kontraktusba.

A portál azt állítja, hogy a Juve Cant választotta, és Gary Neville  legutóbbi nyilatkozata segít talán megérteni, hogy klub miért döntött így. A MU legendája elmondta ugyanis, hogy „Can egy fantasztikus játékos, aki remek személyiséggel és karakterrel rendelkezik. Ő nem olyan címlap sztár, mint Coutinho, de a Juventusnak sok olyan játékosa van, mint ő: hasznos, erős, és intelligens.”

A Zebrák nem akarják kockáztatni Can elvesztését, és úgy járni, mint Axel Witsellel, aki végül kicsúszott a kezeik közül. A másik meghatározó tényező az életkor volt kettejük között: Can csak 24 éves, míg Özil októberben 30 lesz.

Emre Can eközben a Sky Sports Newsnak adott interjújában lehűtötte a kedélyeket: „A szerződésem él a szezon végéig. Mindent beleadok a klubért, és a jövőben is erre törekszem. A többi az ügynököm dolga, én csak a saját teljesítményemért vagyok felelős. Természetes, ha van egy szerződésem, mindent beleadok, vagy legalábbis megpróbálok mindent beleadni.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet