Douglas Costa: Életem legjobb döntése a Juve

írta: Pite
0 komment 3 👁

Douglas Costa a közösségi médiában mondta el, hogy élete legjobb döntésének tartja, hogy a Juventushoz igazolt.

A brazil válogatott szélső tavaly nyáron kölcsönben érkezett a Juventushoz a Bayern Münchentől és olyan gyorsan beverekedte magát a csapatba, hogy a müncheniek már novemberben megerősítették, hogy a Juventus a kölcsön lejárta után 40 millió euróért végleg megveszi a játékost. A jelek szerint nem csak egyoldalú az elégedettség, ugyanis Costa is nagyon boldog, hogy Torinóban lehet.

„Büszke vagyok rá és megtisztelő, hogy a Juventus család tagja lehetek” – írta ki Costa az Instagram oldalára a Bajnokok Ligája vereség után.

„Majdnem egy éve döntöttem úgy, hogy Torinóba költözőm és már biztos, hogy életem legjobb döntését hoztam. Köszönöm az összes harcosnak, hogy minden meccsen küzdenek és köszönöm az összes szurkolónknak, hogy támogatnak minket!”

„Sajnos néha történnek bizonyos esetek és nem is értjük, hogy miért… De tovább harcolunk, most azért, hogy megnyerjük a bajnoki címet és a kupát! Egy álom, hogy itt lehetek és minden nap a legjobbamat nyújthatom! Köszönöm a villámokat. #finoallafine”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet