Dybala: A BL győzelem az elsődleges célunk

írta: Del Tomino
0 komment 34 👁

Paulo Dybala megerősítette, hogy ebben a szezonban a Bajnokok Ligája megnyerése elsődleges célja a Juventusnak, továbbá szót ejtett Paul Pogbáról is.
La Joyával a francia Telefoot magazin készített interjút, melyben szó esett a francia világsztár esetleges visszatéréséről is.

“Mindig is szeretnék együtt játszani olyanokkal, akik az ő szintjét képviselik. Akárhogy is dönt, én mindig a legjobbat kívánom neki.” – kezdte Dybala, majd Ronaldóra terelődött a szó.

“Mindenki tudja milyen fontos számunkra Cristiano Ronaldo és hogy mit jelent az ellenfeleink számára. Mindent belead, legyen szó edzésről vagy mérkőzésről, és jó példával szolgál a fiataloknak.
Úgy gondolom hogy Messi és Ronaldo egy szinten vannak. A jövőre nézve viszont Neymar és főleg Mbappé fogja jelenteni a különbséget.” – folytatta, majd kitért saját helyzetére is.

“Az utóbbi időben változtattam a játékstílusomon és rengeteget tanultam nagyszerű bajnokoktól. Érett és tapasztalt játékosok alkotják a csapatot, ez pedig igazán nagy segítség a hozzám hasonló fiatal játékosok számára, ugyanis ezáltal megtanulhatod hogyan sajátítsd el a mentalitásukat.”

A Juventus az Atletico Madriddal fog összecsapni a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és miután az utóbbi években két alkalommal is döntőbe jutott a torinói csapat, idén nem titkolt szándék a hőn áhított trófea megszerzése.
“Az Atletico – a Liverpool mellett – a legkellemetlenebb ellenfél, akit csak kaphattunk. Ezzel együtt a Bajnokok Ligája a legfőbb célunk ebben a szezonban és mindent meg fogunk tenni hogy megnyerjük.” – zárta mondandóját Dybala.

football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet