“Dybala a fizikai állapota miatt nem játszik”

írta: Ádám Németh
0 komment 22 👁

A Juventus legendája, Alessandro Del Piero szerint Paulo Dybala rossz fizikai állapota miatt nem kap szerepet, és figyelmeztette Pirlót az argentinnal kapcsolatban.


„Közvetlenül nem beszéltem Andreával.” – mondta ADP a Sky Sportsnak a Dinamo Kijev elleni győztes találkozó után.

„Ha megnézzük a Crotone elleni meccset, számos kommentárt és kritikát lehetne megfogalmazni a Juventus játékstílusával, vagy azzal kapcsolatban, hogy nem sikerült megszerezniük a három pontot. Meg kell értenünk a helyzetet, amelyben jelenleg van a csapat. Éppen generációváltás van folyamatban, de még nem volt idő véghez vinni a változásokat, és megérteni a csapatnál végbemenő történéseket. Erős játékosokkal azonban túl lehet lépni a nehézségeken.”

„Minden az időzítésen múlik. Ha Andrea meg tudja vetni a lábát a kispadon, a BL-ben bejut a legjobb 16 közé, és versenyben tartja a csapatot a bajnoki címért, akkor fantasztikus munkát végzett. Más esetben kérdések fognak felmerülni. De nem most van itt az ideje, hogy erről beszéljünk, meg kell várnunk, mit hoznak az elkövetkező hetek, hónapok.”

Paulo Dybala felépült sérüléséből, és a Dinamo Kijev elleni mérkőzés második félidejében pályára is lépett.

„Szerintem Dybala a fizikai állapota miatt nem kap szerepet. De itt megkérdezném Fabio Capellót, aki akkor is a pályán tartott egy játékost, amikor az nem volt száz százalékos állapotban, majd lecserélte…” – utalt vissza korábbi edzőjére Del Piero, aki számtalanszor lecserélte őt torinói szerepvállalása idején.

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet