Dybala: A Barca? Sosem lehet tudni, mit hoz a jövő!

írta: kampat
0 komment 9 👁

A mérkőzés előestéjén, a Juventus sztárja a sajtó képviselőinek osztotta meg a gondolatait: „A tavalyi két találatomra a Barca ellen senki nem számított, holnap pedig mindenki elvárja, hogy ezt megismételjem. Egy olyan csapattal szemben, mint a Barcelona mindig nehéz, különösen ebben a stadionban. Úgy fogok játszani, mint mindig, azon leszek, hogy segítsem a játékot a pálya minden szegletén, ahogy azt az edző kéri tőlem.”

„Hogy a Barcelona jobb lenne? Elvesztettek egy olyan fontos játékost, mint Neymar, de továbbra is több klasszissal büszkélkedhetnek. A közös játék Messivel? Jelenleg szerencsésnek érzem magam, hogy játszhatok vele a válogatottnál, senki nem tudja, mit hoz a jövő, de jelenleg boldog vagyok a Juventusnál. Hogy volt-e érdeklődés a katalánoktól? Senki nem mondott nekem semmit. A Juventus jelezte felém, hogy azt akarják, hogy hosszú ideig része legyek egy projektnek, emiatt döntöttem úgy, hogy viselni fogom a 10-est mezt. Boldogsággal tölt el, mikor magamra öltöm ezt a számot, de emiatt semmi sem változik számomra.”

„Hogy Neymar és én lennék a futball jövője? Örömmel hallom ezt, mert ez azt jelenti, hogy jól teljesítek. De nyugodtan tekintek előre, mert fent kell tartanom a jelenlegi szintet, és folyamatosan fejlődnöm kell. Mit látok, mikor Messi ellen futballozom? Sokat lehet tőle tanulni, hogyan mozog, hogyan látja a csapattársai mozgását, szerencsés vagyok, hogy élőben csodálhatom. Hogy Allegri azt mondta, én következhetek Messi és Ronaldo után? Még sok-sok éven át játszani fognak, nem lesz könnyű elérni a szintjüket, de a lehető leghamarabb erre kell törekednem. Csak egy út lehetséges: fejlődni apránként, keményen dolgozni nap, mint nap, s mindig a magasabb célokért küzdeni.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet