Dybala: Briliáns páros vagyunk Ronaldóval!

Ronaldo mindhárom olasz bajnokit végig játszotta a Chievo, a Lazio és a Parma ellen – miközben Dybala szintén 90 percet volt a pályán a nyitófordulóban, azonban a Parma ellen csak 10 perc jutott neki. Az argentin támadó azonban nem aggódik a gólok hiánya miatt, mert azok majd jönni fognak idővel.

Dybala a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozott: „Ronaldo? Pazarul együtt tudunk dolgozni, csak több edzésre van szükségünk. Még az egész szezon előttünk van. Amikor meghallottam, hogy hozzánk igazol, azt mondtam magamban: „azt követően, hogy volt szerencsém együtt játszani Messivel a válogatottnál, most Ronaldo csapattársa lehetek a Juvénál. Ez őrületes.”

Az egykori palermói center mindazonáltal elismerte, hogy szeretne több időt a pályán tölteni, pláne azok után, hogy a válogatott szünetben Argentína Kolumbia, valamint Guatemala elleni mérkőzésen sem jutott elég perc neki – és csak előbbin lépett pályára, akkor is csak csereként.

„Természetesen újra játszani szeretnék. Ma visszatérek, és készen állok a vasárnapi, Sassuolo elleni találkozóra, aztán a szerdai, Valencia elleni BL meccsre is, amely komoly érzelmeket vált ki belőlünk. Bevallom, nem úgy kezdtem a szezont, mint tavaly vagy akár 2016-ban. Egy azonban biztos: vissza akarok térni Torinóba, és keményen dolgozni annak érdekében, hogy visszaszerezzem a helyem a Juvéban.”

A Palermo régi-új elnöke, Maurizio Zamparini szerint, Dybala januárban eligazolhat a kevés játéklehetőség miatt.

Leave a Reply