„Dybala dühös volt”

írta: Ádám Németh
0 komment 2 👁

Andrea Pirlo elismerte, hogy Paulo Dybala nehezményezte, hogy végig a padon maradt a Crotone ellen. Az argentin azonban hamarosan visszatérhet.


A Juventus szakvezetője megerősítette azon híreszteléseket, melyek szerint Dybala nem volt boldog amiatt, hogy nem játszhatott a szombati mérkőzésen.

„Tegnap beszélgettünk.” – mondta Pirlo.

„Beszélek vele, ahogy mindenki mással is. Mérges volt, amiért nem küldtem be szombaton, de három hónapos kihagyás után tér vissza, ráadásul Argentínában három napig bélproblémákkal kezelték. Játszhatott volna Crotonéban, de emberhátrányban voltunk, és nem tehettem meg, hogy beállítsam. Most már készen áll, és előbb-utóbb megkapja a lehetőséget. Egyelőre egy percet sem játszott, még meglátjuk, mit kell tennünk. Ő egy kulcsjátékos számunkra, egy bajnok. Eddig azért nem kapott szerepet, mert nem érezte jól magát, és nem tudott folyamatosan edzeni. Paulo bárhol tud játszani, a jó játékosok egyébként is képesek maguktól megtalálni a posztjukat. Mivel csatárról van szó, a lehető legközelebb kell lennie a kapuhoz. Legelöl, vagy a sorok közt is lehet rá számítani.”

Az Öreg Hölgy ma este, Mircea Lucescu Dinamo Kijevje ellen kezdi meg a Bajnokok Ligája szereplést.

„Úgy fogok tenni, ahogy a játékosaim. Alszom, eszem, elmegyek a mérkőzésre. Nem fogok playstationözni, de nem változtatok a szokásaimon.”

„Lucescu volt az első edzőm, 15 éves voltam, mikor felvitt a nagyok közé, 16 évesen pedig bemutatkozhattam. Még mindig beszélünk egymással, és örökké hálás leszek neki. Jó lesz megmérkőzni vele.”

A Bianconeri a hétvégi bajnokihoz hasonlóan, most sem számíthat a koronavírussal küzdő Ronaldóra.

„Cristiano tesztje sajnos pozitív lett, úgyhogy ismét hiányozni fog.” – jelentette ki Pirlo

„Vannak más játékosaink is, akik tudnak az ő posztján szerepelni, a Crotone ellen például Morata játszott. Nem gondolom, hogy több helyen változtatok.”

„Jól érzem magam, kár, hogy már nem játszhatok, és egy kicsit nagyobb nyomás kerül a csapatra. Derűs vagyok, hiszen első BL meccsemre készülök edzőként, de az ilyen rendszerű sorozatokban, és főleg a csoportban az első meccs kulcsfontosságú. Fontos, hogy önbizalmat szerezzünk a folytatásra, és három ponttal indítsunk. Nyugodtak vagyunk, tudjuk, mi a dolgunk, de mindenképp győznünk kell.”

Aaron Ramsey a hétvégi mérkőzést sérülés miatt kihagyta, most azonban már bevetésre készen áll.

„Aaron már jobban van, két napja a csapattal edz, remélhetőleg játszhat a Dinamo ellen.”

„Olyan csapat vagyunk, akinek mindene adott a sikerhez. A Juventus célja mindig az, hogy mindent megnyerjen. Meg fogjuk próbálni, ha jobbak vagyunk az ellenfeléknél, az csak jó lehet.”

„ A Crotone ellen pontokat vesztettünk, de jelenleg egy építkező csapat vagyunk. Időre van szükségünk a munkához, és ahhoz, hogy átültessük a gyakorlatba amit edzéseken csinálunk.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet