A barátaid se maradjanak le róla

Gustavo Dybala szerint jó esély van rá, hogy testvére a nyáron elhagyja a Juventust.

Cristiano Ronaldo érkezésével Paulo Dybala sokkal kevesebb lehetőséget kapott az idei szezonban, a hírek szerint pedig Allegri sem gördít akadályt a távozása elé.

Paulo Dybala testvére és egyben ügynöke egy argentin rádiónak adott nyilatkozatában árulta el, hogy testvére nem érzi jól magát a Juventusnál, és ez igaz még más játékosokra is.

„Igen, jó esély van rá, hogy elhagyja a Juventust. Változásra van szüksége.”

„Azt nem tudom megmondani, hogy hova fog menni, de a távozására jó esély van. Persze, hogy nem boldog ott. Ráadásul nincs egyedül, több játékos sem érzi jól magát a Juventusnál. Nem ő lesz az egyetlen, aki nyáron távozni fog.”

A játékos testvére azonban leszögezte, Dybalának soha nem volt semmilyen problémája Cristiano Ronaldoval, inkább azzal, ahogy Allegri használta a két csatárt.

„Cristiano egy kiváló játékos és Paulonak sosem volt vele baja, jó a kapcsolatuk. Inkább taktikailag volt pár félreértés, valamint azt se felejtsük, hogy hasonló a posztjuk.”

A Gazzetta dello Sport mai számában arról ír, hogy Gustavo Dybala már megkezdte a tárgyalásokat az Atletico Madriddal, amely a lap szerint már egy 5 éves szerződést és évi 9 millió eurós fizetést ajánlott az argentin csatárnak. Mint ismert, Antoine Griezmann bejelentette távozását az Atletico Madridtól, így a „matracosoknak” mindenképpen szükségük van egy új csatárra.

www.football-italia.net