Dybala nemet mondott a PSG-nek

írta: Kacskovics Doma
0 komment 72 👁

Dybala: NEM a PSG-nek! 

Tuttosport értesülései szerint Paulo Dybala nemet mondott a PSG csapatának, hogy a Juventusnál maradhasson és új szerződést írhasson alá.  

La Joya tavaly nyáron igencsak közel volt hozzá, hogy elhagyja Torinót, többen összehozták a PSG-vel, a Manchester Uniteddal, sőt, sokan kész tényként kezelték az információt, hogy a Tottenham Hotspur csapatához áll. 

 A Tuttosport jelenti: Párizsból konkrét érdeklődést kapott, de az argentin klasszis visszautasította a távozás gondolatát is, a Juventus játékosa kíván maradni.  

A 26 éves futballista a lehető legtovább akar a torinói csapat tagja maradni, hogy szimbólum, legenda váljon belőle – Del Pieróhoz hasonlóan, aki majdnem az egész pályafutását töltötte a bianconeri futballistájaként és igazi ikon vált belőle rengeteg szurkoló szemében. 

A Juventus részéről a terv az, hogy Paulo imázsát efelé tereljék, úgy a pályán, mint a szurkolói közösség felé. Az elvárásokat messze túlszárnyalva teljesít valamint van tehetsége ahhoz, hogy egy egész csapatot cipeljen a hátán, ezért is faragnának belőle új kapitányt, ehhez pedig a klubvezetés serényen asszisztál. 

A következő lépés a felek számára az új szerződés mielőbbi aláírása és bár a folyamat a járvány miatt lelassult, korántsem elveszett az ügy, könnyedén megegyeznek majd az új szerződésről 

A hangzatos címeken túl maga Dybala is többször egyértelművé tette a közelmúltban: amíg lehet, a Juventus játékosa akar maradni.

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet