Dybala: Nagyszerű formában vagyok

írta: tjromaan
0 komment 0 👁

“Nagyszerű formában vagyok, és ebben a csapat is sokat segít. Nagyon jól játszunk, különösen a támadójátékunk a kiemelendő. Ám még a szezon elején járunk. Úgy kell folytatnunk, ahogy mindezt elkezdtük.”

“Az első gólomnál éreztem Rincón közelségét és a kapus is közeledett felém, ezért kénytelen voltam irányt változtatni, és a védők közti résen el tudtam lőni a labdát.”

“A gólok fontos részei a játékomnak, de ami igazán fontos számomra, az az, hogy a csapat minél több trófeát nyerjen. Mindhárom fronton a legvégsőkig akarunk küzdeni, azonban most más végkimenetellel.”

“Amikor a Palermoban játszottam, akkor sokkal több tér nyílt előttem, így könnyen be tudtam törni az üres területekre. Szeretem a jelenlegi szerepemet a Juventusnál, amiért az edző szabad mozgásteret biztosít számomra.”

Dybalatól természetesen kérdezték honfitársáról is, Gonzalo Higuainról, aki szemmel láthatóan mélyponton van.

“Nincs jó időszakban, mivel egy csatár számára kényelmetlen, ha egy ideje nem tud gólt szerezni. Most egy kis pihenésre van szüksége, és amikor senki se számít rá, rugdosni fogja a gólokat.”

“A tavalyi szezon kezdetekor én is megszenvedtem, hogy gólt tudjak szerezni, de ha egyszer megtörik a jég, onnantól nincs megállás.” 

 

 

 

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet